La Rosa

Mechelsesteenweg 398

2650 Edegem

75 /100

Type keuken:

Trendy keuken

Chef:

Wannes Sabbe - gastheer Dieter Meyer

Sluitingsdagen:

Zondag - maandag
03/454.37.25 - EMAIL - WEBSITE

Beschrijving

Nog steeds één van onze favorieten.

Een modern kader en steeds een gezellige drukte, zo kunnen we La Rosa omschrijven. Hun zomermenu is mooi uitgewerkt, met frisse smaken om te starten: een fijne crème brûlée van Franse kaas en rode ajuin en daarnaast een smaakvolle vichyssoise met venkel en een mini-bisque met grijze garnalen en één mossel. Onze smaakpapillen zijn meteen in optimale vorm dankzij de geslaagde aperitiefhapjes.

Vervolgens een zuiderse tomatensalade met burrata in een soep van komkommer met krokante olijven. Het warme zomerweer zorgt ervoor dat de smaken helemaal tot hun recht komen. Daarna de roodbaars met humus, een aangename portie en mooi gepresenteerd op het bord. Het vleesgerecht moest niet onderdoen, Presa Iberico varkensvlees bereid met structuren van wortel en een vleeskroket die zeker een meerwaarde was. Ook de vegetarische risotto was een voltreffer met erwten, beukenzwam en een jus van parmezaan. Het dessert lag ook helemaal in de lijn van de verwachting, frisse smaken en mooie presentatie.

Het zaalteam onder leiding van Dieter Meyer zorgt voor een sympathieke en nonchalante bediening.

Onze beoordeling: - smaakbeleving en presentatie gerechten: 55/70 - bediening, klantvriendelijkheid, kader, hygiëne en wijnkaart: 20/30 - totaal: 75/100

Prijsindicatie (15-08-2018)

€ 39,50 lunch menu (aantal gangen: 3)
€ 77,00 diner menu (aantal gangen: 5)
€ 112,00 diner menu (incl. wijnarrangement)

€ 79,00 à la carte

€ 35,00 min. prijs / fles witte wijn
€ 35,00 min. prijs / fles rode wijn
Restaurant heeft een terras
Rolstoel vriendelijk